Coșmarul familiei lui Michael Schumacher. Până unde au ajuns paparazzii

04 Iun 2015
Coșmarul familiei lui Michael Schumacher. Până unde au ajuns paparazzii
Pentru fotoreporterii de la tabloide, ingeniozitatea nu are limite, când vine vorba despre vânarea IMAGINII vieții, cu Michael Schumacher în plin proces de refacere, după cumplitul accident la schi în Alpii francezi, de la 29 decembrie 2013. Potrivit cotidianului elvețian Blick, paparazzii au recurs, mai nou, la drone, pentru spionarea aeriană a domeniului deținut de familia Schumacher în Elveția.

Michael Schumacher se simte ceva mai bine. Cel puțin asta a declarat acum zece zile Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a fostului multiplu campion de Formula 1. Dar, dincolo de calvarul gestionării unei situații deja dramatice, familia Schumacher este confruntată și cu o altă problemă: paparazzii, din ce în ce mai ingenioși.

De la instalarea fostului campion în vila din Gland, fotografii se întrec în vânarea acestuia. Cele mai complexe obiective foto nu mai fac față pretențiilor acestora, nimeni nu a reușit să-l surprindă pe Schumacher până la această oră. Acum, fotografii se folosesc de elicoptere și drone pentru a-i survola proprietatea, explică Blick.

Cei mai ”invazivi” paparazzi sunt francezii. Clanul Schumacher este obligat să dubleze măsurile draconice de securitate, acoperind toate ferestrele proprietății și nepermitând nicio imixtiune în viața familiei.

Deja în timpul spitalizării lui Schumacher la Grenoble jurnaliștii de la tabloide au făcut tot posibilul să pătrundă în spital, unul dintre ei deghizându-se chiar în preot, pentru a se putea apropia de salonul de la terapie intensivă unde se afla Schumi.


 

Alte stiri din Sport

Ultima oră