Poliția e cu noi: BRUTALĂ! Încătușată pentru că a traversat prin loc nepermis (VIDEO)

05 Iun 2015
Poliția e cu noi: BRUTALĂ! Încătușată pentru că a traversat prin loc nepermis (VIDEO)
Dacă ai avut vreodată un moment de ezitare în care te-aii rugat ca Poliția să fie reală, să existe cu adevărat și să te salveze dintr-o situație în care era unica speranță sîntr-o situația în care aveai mare nevoie de intervenția legii, imaginile următoare vă vor demonstra că toate astea se întâmplă doar dacă și numai dacă "vrea" mușchii ei!

O banală acțiune de prevenire a accidentelor provocate de traversările pietonilor prin locuri nepermise s-a transformat, din nefericire, într-o intervenție în forță a poliției. Trei vajnici apărători ai legii au tăbărât pe o biată contravenientă care nu a dorit să se legitimeze și, în lipsa unei metode mai omenești de a rezolva situația creată, au încătușat-o.

Nimic nu justifică acest comportament brutal al celor trei polițiști, iar modul în care au tratat acest eveniment demonstrează cât se poate de clar că mai aveau nevoie de încă un agent dacă primeau misiunea de-a schimba un bec.

Domnilor polițiști, nouă, oamenilor obișnuiți ne-ar plăcea să vă vedem impunându-vă așa în fața bandelor organizate, a găștilor de cartier, a celor care fură, tâlhăresc, violeză, ei ar trebui să vă știe de frică, nu o biată femeie care a trecut strada prin loc nepermis, sau a celor care manifestează pașnic, în stradă pentru drepturile lor.

Acest articol nu se poate încheia decât printr-o solicitare adresată Poliției Române pentru identificarea și sancționarea polițiștilor care au comis acest abuz!
 
Interventie in forta a politiei romane04.06.2015 17:15Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Politia romana aplica amenzi contravenienților care traversează șoseaua Colentina prin locuri interzise. Toate bune pana când o doamna refuza sa se identifice, însă țin sa menționez fără ca aceasta sa faca galagie, cand ca niste adevarati profesionisti, trei agenti de politie tabara pe dansa pentru a o încătușa. In timpul actiunii de retinere, doamna a incasat cateva coate in coloana, mainele i-au fost intoarse la spate, pana cand una din membre a cedat si s-a rupt ( reiese din tipetele de durere). Eu nu zic nimic despre acest fapt-retinere , insa ma gandesc la faptul ca se foloseste forta bruta cand: - pentru o abatere minora te prinde politia si nu te legitimezi - incerci, ca amarata de babuta care isi vindea florile din curte, sa iei doi-trei lei pe ceva ce iti apartine dar vezi doamne faci marea evaziune - si alte cazuri care din pacate nu am timp sa le mai scriu. Dar domnilor agenti ai Politie Romane, de ce nu faceti aceleasi actiuni in forta pentru un parcagiu, hot , vanzator ilegal de tigari care va sta sub nas, politician corupt, marii evazionisti, etc........................................

Posted by Petrescu Bogdan on Friday, 5 June 2015

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră