FENOMENUL DIN OLANDA. "E un portal, ceva sau cineva a intrat în dimensiunea noastră". Autoritățile tac mâlc

08 Iun 2015
FENOMENUL DIN OLANDA.
După ce a fost postată on-line, bulversanta imagine a condus la o frenezie de speculatii, inclusiv că ar putea fi o dovadă a existenței și folosirii unei "găuri de vierme", vizite extraterestre sau chiar un avertisment religios. Însă, principalele comentarii se întreaptă către ipoteza unui portal care ar fi fost folosit pentru întrarea în dimensiunea noastră a unui obiect zburător neidentificat. Rezultatul seamănă izbitor de mult cu o simulare NASA, în care se arată demonstrativ cum ar arăta un astfel de portal.

Mai mulți cercetători, experți în fizică și mecanică cuantică, și-au pus la dispoziție expertiza pentru a demonsta că fenomenul a fost unul controlat și probabil are legătură cu testele efectuate de LHC (Large Hadron Collider), acceleratorul de particule cu care omenirea încearcă să deslușească misterele universului. Ca un argument, cercetătorii spun că puterea acceleratorului a fost mărită la 200%, iar aceste fenomene ciudate au început să fie tot mai dese.

Ca răspuns la afirmațiile speciliștilor dar și la întrebările care planează în jurul acestui bizar fenomen, autoritățile olandeze păstrează tăcerea. 

Fotograful Harry Perton și-a instalat camera de fotografiat pentru a captura fulgerele din timpul unei furtuni puternice, însă la o analiza mai atentă a imginilor, a observat un obiect bizar într-unul din cadre. Imaginea surprinde ceea ce pare a fi o manifestare de energie cu o formă bine definită, circulară, care emite o lumină stranie, verzuie, cu o prelungire, ca a unei comete.
 
Bizarul eveniment a avut loc în  Groningen, Olanda, iar publicarea imaginii în mediul online a stârnit aprige dispute. Mai mulți specialiști în evenimente meteorologice invocă unicitatea fenomenului.

Iată simularea NASA. Asemănarea este incredibilă.



Fenomenul din Olanda, surprins de fotograful Harry Perton.



Fenomenul din Olanda, zoom in.


Alte stiri din Bizar

Ultima oră