OZN filmat de jurnaliști BBC, în timpul realizării unui documentar! Un ufolog britanic face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE (VIDEO)

03 Sep 2015
OZN filmat de jurnaliști BBC, în timpul realizării unui documentar! Un ufolog britanic face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE (VIDEO)
Legendarul astronom britanic Sir Patrick Moore și mai mulți jurnaliști ai BBC au fost martorii unei scene incredibile. În timpul realizării unui documentar, Moore și echipa sa au filmat momentul apariției unui OZN! Incidentul s-ar fi produs în anul 1965, potrivit ufologului britanic Matt Lyons.
 
Acesta din urmă susține că filmarea cu pricina a fost editată, scena bizarei apariții fiind eliminată din documentar.
 
Lyons spune că în acel an, 1965, oamenii din orășelul britanic Warminster au raportat nenumărate fenomene paranormale și zgomote care mai de care mai bizare.
 
Momentul apariției OZN-ului a fost scos la iveală de un reporter local, Arthur Shuttlewood, care i-a povestit lui Lyons despre dialogul pe care l-a avut cu Sir Patrick Moore în 31 ianuarie 1969.
 
Shuttlewood spune că Sir Patrick și echipa sa de televiziune au observat ceva ce nu și-au putut explica.
 
"După ce satelistul s-a mișcat de la nord la sud, atenția cameramanului a fost atrasă de o lumină portocalie strălucitoare care, ulterior, a luat forma unei nave elipsoidale ce zbura la joasă înălțime", a povestit reporterul local, potrivit The Mirror
 
Arthur Shuttlewood își amintește că Moore nu s-a referit la obiectul respectiv denumindu-l OZN, ci "formațiuni luminoase inexplicabile și fascinante".
 
Acesta a mai spus că în documentarul realizat de Sir Patrick Moore nu a apărut scena respectivă și nici reacția de absolută surprindere a renumitului astronom.
 
Despre aceste acuzații lansate de Matt Lyons, purtătorul de cuvânt al BBC a declarat că "în arhiva televiziunii nu se află niciun fel de înregistrare cu vreun extraterestru sau OZN-uri".
 


Alte stiri din Bizar

Ultima oră