Ştefan Bănică Jr. ameninţă: “Sînt gata să-mi iau fanii la mine acasă şi să-i omenesc la mine-n living!”. Ştefan Hruşcă e mai reţinut!

07 Dec 2015 | scris de Luiza Moldovan
Ştefan Bănică Jr. ameninţă: “Sînt gata să-mi iau fanii la mine acasă şi să-i omenesc la mine-n living!”. Ştefan Hruşcă e mai reţinut!

Tragedie de neevitat în Bucureşti, acum, în apropierea Crăciunului! Se pare că Ştefan Hruşcă şi-a luat deja bilet de avion şi abia aşteaptă să vină să leruiască în Bucureşti. Staţiile de metrou, deja alimentate cu cd-urile lui Hruşcă abia aşteaptă să se apese pe “play”, spre încîntarea... ăăăăă... spre încîntarea.

“Acest lucru trebuie să se întîmple, pur şi simplu nu mai putem face nimic ca să evităm asta! Numai Dumnezeu Tatăl Ceresc ne mai poate scăpa de concertele de Crăciun ale lui Hruşcă”. Se pare că ameninţarea canadiană nu e singura! Tot de neevitat sînt concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică Junior! Trubadurul a anunţat deja cu mare entuziasm că va ţine un concert de şase ore la Sala Palatului şi că, dacă se închide acolo şi vor fi daţi afară, nu-i nimic, îşi cheamă spectatorii şi spectatoarele la el acasă, ca să-i încînte cu muzica lui pe toţi fanii lui. Unul să nu rămînă nehorit! Ăăă, scuze, neBănicuit, să ne exprimăm aşa.
Ȋn aşteptarea tragediei, autorităţile bucureştene ne asigură că, cel puţin de această dată, nu vor mai fi luate prin surprindere. “Ne-am asigurat cu tot ce trebuie, şi Hruşcă, şi Bănică pot să vină să-şi facă numărul. Avem asigurate mai multe batiste cu cloroform în eventualitatea în care mamele ar leşina la vederea lui Bănică. De asemenea, în privinţa lui Hruşcă, mărturisim că acesta e mai greu de horit dar şi mai greu de oprit din horit. Avem însă instalaţii-surpriză, nu putem să dăm în vileagg chiar totul, dar asigurăm publicul spectator că sîntem pe fază”, ne-a informat un consilier din cadrul Primăriei Bucureştiului.
Poliţia Rutieră informează, de asemenea, că au fost stabilite rute ocolitoare, pentru cei care chiar nu vor să se întîlnească cu cei doi trubaduri. “Avînd în vedere că amîndoi horesc la Sala Palatului, toată zona centrală va fi paralizată. Circulaţia autobuzelor va fi restricţionată pe marile artere bucureştene, astfel încît nici măcar din greşeală n-aţi putea să nimeriţi pe la Sala Palatului”, ne-a asigurat un comisar-şef din cadrul Poliţiei Rutiere.
Aşadar, stimaţi telespectatori, măsuri au fost luate, autorităţile sînt în alertă, iar lucrurile sînt sub control. Hruşcă şi Bănică pot veni să horească liniştiţi, iar fanii şi fanele să stea liniştiţi: prietenii le vor păstra cu discreţie preferinţele muzicale, iar pe feizbuc nu va scoate nimeni nici un cuvinţel despre cum ascultă în secret Bănică şi Hruşcă. Adică în intimitatea casei lor.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră