Român ucis în Italia, în timp ce încerca să-și apere soția de un grup de violatori (VIDEO)

02 Mai 2015
Român ucis în Italia, în timp ce încerca să-și apere soția de un grup de violatori (VIDEO)
Un cuplu de români a fost atacat de un grup de tunisieni la ieșirea dintr-un local de noapte unde sărbătoriseră ziua de naștere a bărbatului. Cei patru atacatori l-au ucis pe bărbat lovindu-l de mai multe ori în cap cu o rangă, iar femeia a fost violată în mod repetat.

"Eram băuți, am văzut cuplul ieșind dintr-un club de noapte și văzând cât de beat este bărbatul, a propus să ne distrăm cu femeia. Unul dintre noi a smuls o bară de fier dintr-un gard și l-a lovit în cap pe bărbat, în timp ce alți doi au prins femeia, au dezbrăcat-o și început să o violeze. Când m-am apropiat de bărbat, am văzut că respira încă, am luat bara de metal și l-am lovit din nou în cap, nu-mi mai aduc aminte de câte ori am făcut-o și l-am aruncat în șanțul de pe marginea drumului. Când m-am întors, femeia îi ruga pe prietenii mei să nu o omoare, fiindcă are copii acasă, în România.
Pentru că locul în care se desfășura violul era totuși prea expus, am hotărât să ducem femeia într-o seră abandonată, la câțiva kilometri depărtare. Am continuat să o violăm, pe rând, până la prima oră a dimineții când i-am dat drumul, amenințând-o că o vom omorî dacă va spune ceva poliției. Eram băuți, nici acum nu pot realiza cum am fost în stare să comitem aceste fapte", a declarat poliției unul dintre violatori.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, se afla de un an de zile în Italia, lucrând în agricultură. Cei patru atacatori, tunisieni, se află de câțiva ani pe teritoriul italian, și erau de asemenea muncitori agricoli.




Alte stiri din Externe

Ultima oră