Fetița adorabilă din imagine a fost UCISĂ de un băiat de 11 ani. Motivul este ÎNGROZITOR!!!

06 Oct 2015
Fetița adorabilă din imagine a fost UCISĂ de un băiat de 11 ani. Motivul este ÎNGROZITOR!!!
Prin fața ochilor telespectatorilor se perindă pe ecranele televizoarelor din întreaga lume o rețetă de succes: "știrile de la ora 5", o lume a violenței fizice, verbale, a lipsei de cultură și civilizație.
Explicația psihologilor pentru acest fenomen este una simplă, adorăm să vedem dramele altora din propriul cămin, unde e încă liniște și suntem în siguranță.
Totuși, un prim impact al acestui mod de informare al media se poate contabiliza în creșterea numărului de incidente violente, confruntarea fizică fiind din ce în ce mai mult văzută drept singura modalitate de rezolvare a unui dezacord, un model de urmat.

Un băiat în vârstă de 11 ani, din Tennessee, Statele Unite, se află în custodia poliției, fiind acuzat că a împușcat mortal o fetiță de opt ani, care locuia în vecinătatea casei sale.

Conform rapoartelor poliției, citate de bbc.co.uk, băiatul a împușcat fata cu pistolul tatălui său pentru că aceasta A REFUZAT SĂ-L LASE SĂ-I VADĂ CĂȚELUȘUL!

Cei doi erau și colegi de școală, iar conform mărturiilor celor apropiați comportamentul băiatului devenise din ce în ce mai agresiv față de fetiță, culminând cu momentul în care în ziua dramei, a revenit pe terenul de joacă înarmat cu pistolul tatălui său și a împușcat-o mortal.

Conform statisticilor unei organizații non-profit, care înregistrează numărul atacurilor armate în Statele Unite, numai în cursul acestui an,  și-au pierdut viața 559 de copii în vârstă de până la 11 ani.

Alte stiri din Externe

Ultima oră