Pregatește-te să îngheți de frică! Un tânăr sare gardul la ZOO și se filmează lângă două pume. Ce a urmat e incredibil (VIDEO)

28 Iul 2015
Pregatește-te să îngheți de frică! Un tânăr sare gardul la ZOO și se filmează lângă două pume. Ce a urmat e incredibil (VIDEO)
Reprezentanții grădinii zoologice Columbus din Ohio, Statele Unite, au depus plângere împotriva unui bărbat care a sărit gardul parcului ZOO și s-a filmat în timp ce mângâia două pume.
 
Potrivit Daily Mail, bărbatul se numește Joshua Newell, are 35 de ani, și va fi acuzat de încălcarea proprietății.
 
Materialul video încărcat pe YouTube îl arată pe bărbat cum se apropie de cușca felinelor, după ce sare unul dintre gardurile de protecție. Despărțit de animale de încă un gard, bărbatul se filmează în timp ce mângâie pumele.
 
"Hei, pis, pis, pis", se aude bărbatul alintând animalele. 
 
Șeful grădinii zoologice a declarat că tânărul se poate considera norocos că a scăpat nevătămat în urma gestului său necugetat. "Siguranța animalelor este prioritatea noastră. Gardurile de protecție sunt amplasate tocmai pentru a menține în sihuranță, atât animalele, cât și vizitatorii grădinii zoologice. Gestul bărbatului este alarmant și a dus la decizia noastră de a depune plângere", a spus Tom Stalf.
 
Bărbatul va apărea în faţa judecătorilor din Delaware în data de 29 iulie.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră