Cu ce SUPERARMĂ AMENINȚĂ rușii Vestul! (VIDEO)

06 Iul 2015
Cu ce SUPERARMĂ AMENINȚĂ rușii Vestul! (VIDEO)
De pe mai multe canale media se distribuie informația conform căreia arsenalul militar rusesc urmează să beneficieze până la finalul anului în curs de o nouă tehnologie avansată ce va revoluționa strategiile militare moderne.

Despre acest nou sistem electronic se spune că va fi capabil să producă disfuncționalitatea sistemelor de ghidare asigurate de sateliți rachetelor de croazieră și altor arme capabile de lovituri de înaltă precizie.

Grupul de Tehnologii Radio-Electronice, producătorul sistemului, spune că este vorba de un concept fundamental nou în strategia războiului electronic, și care poate fi funcțional în toate mediile: aer - apă - sol.

____________________

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Ce a descoperit robotul Philae pe cometa Ciuriumov-Gherasimenko (VIDEO)
După o călătorie de zece ani prin spațiu, la bordul sondei spațiale Rosetta, în noiembrie 2014, robotul Philae s-a plasat cu succes pe nucleul cometei Ciurimov-Gherasimenko, realizând o premieră în istoria spaţială.
____________________

"Sistemul viza centrele tactice de comandă și comunicații ale inamicului, avioanele strategice cu rază lungă de acțiune iar acțiunea lui va suprima activitatea oricărui satelit militar advers și echipamentele radio-electronice. Sistemul va respecta acordurile internaționale în vigoare, în funcționarea sa nefiind implicați sateliții", a declarat Iuri Maievski, directorul-adjunct al companiei rusești.

"Noua tehnologie va suprima sistemul de comunicații, navigare și localizare a țintei folosite de armele de înaltă precizie. De fapt, armele inamice vor fi incapabile să lovească țintele stabilite", a mai comentat Maievski.

La ora actuală, sistemul este testat în laboratoare, estimându-se ca spre finalul anului, componenetele sale să părăsească fabrica și să fie instalat în poligoane.

Experții în politici internaționale estimează că relațiile Rusiei cu Occidentul se află la cel mai scăzut nivel de la începutul anilor '90, de la colapsul fostei Uniuni Sovietice, alimentând temerire instalării unui nou Război Rece între cele două părți.


 

Alte stiri din Externe

Ultima oră