Din seria "almanahe care este..", ULUITOAREA declarație a lui Marian Vanghelie despre fetița sa nou-născută

04 Sep 2015
 Din seria
Primele cuvinte rostite public de Marian Vanghelie după ce a devenit, alături de Oana Niculescu-Mizil, fericitul părinte al unei fetițe, derapează de la logică direct în puțurile gândirii!

"Oana se simte foarte bine. Nu am văzut așa ceva până acum în România. Am dat 2.000 şi ceva de euro, dar, spre exemplu, după un sfert de oră Oana era pe internet și CEA MICĂ ERA VIE. VIE ÎNTRE GHILIMELE (sic!). Aveam și două nopți nedormite ... Fetița se simte foarte bine, mânca mai devreme, îi era foame. Am ținut-o un pic în brațe", a declarat Marian Vanghelie.
Cu propriile vorbe la purtător, Marian Vanghelie reușește să închidă un select arc peste timp, de la declarația lui Dedi Graur, care, în urmă cu două decenii, anunța telespectatorii unui eveniment sportiv că atleta Alina Astafei "a născut o ființă umană".

Chestionat cu privire la sursa banilor cheltuiți, deloc puțini, și dacă muncește, Vanghelie a glumit spunând că își câștigă existența din oferirea de  "Din NĂU HAUS!..." ("know-how" - N.R.). "Nu am avut timp să-mi iau un job până acum, dar lucrez", a mai spus Vanghelie.

Cu siguranță fostului om politic i se pot acorda circumstanțe atenuante: emoțiile, lipsa exercițiului discursului public, acomodarea mai dificilă cu permisia oferită pentru a asista la nașterea fiicei sale... 
Rămâne o întrebare la care doar Vanghelie poate oferi un răspuns fără echivoc, pentru diminuarea pedepsei pe care ar putea-o primi în instanță, va scrie "almanahe" sau cărți...

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră