Fiica lui Obama cerută în căsătorie, zestrea oferită te face să te CRUCEȘTI!

26 Mai 2015
Fiica lui Obama cerută în căsătorie, zestrea oferită te face să te CRUCEȘTI!
Aproape de finalul celui de-al doilea mandat la Casa Albă, Barack Obama simte că timpul trece chiar și atunci când ești cea mai puternică persoană din lume.
Cele două fiice ale sale nu mai sunt niște copilițe, iar pentru cea mai mare dintre ele, Malia, s-a ivit deja un pretendent impersonat de de un tânăr avocat kenyan, care de abia așteaptă vizita președintelui american în țara sa, eveniment ce va acea loc în cursul lunii iulie, pentru a discuta, ca de la bărbat la bărbat, această problemă.

Tânărul a declarat jurnaliștilor că nu vede nimic deplasat în gestul său, din moment ce Malia are sânge kenyan, rădăcini africane recunoscute chiar de tatăl acesteia.
"Malia mi-a atras atenția încă din 2008. Pot să vă spun că i-am promis să-i fiu fidel și că nu m-am întâlnit cu nicio fată. Am discutat acest subiect cu familia mea și au hotărât să mă ajute să strâng zestrea: 50 de vaci, 70 de oi, 30 de capre"

El a mai spus că doar doar dragostea îi fâlfaie prin minte și inimă și că nu-l interesează absolut deloc averea familiei Obama.
"S-ar putea spune că alerg după banii familiei, ceea ce nu este adevărat. Dragostea mea este reală. În momentul de față lucrez la o scrisoare către Obama, în care îl rog să vină în vizita programată în Kenya însoțit de fiica sa. Sper ca ambasada să-i predea mesajul meu, pe care îl voi înmâna chiar Ambasadorului SUA, cu care m-am întâlnit de câteva ori", a mai declarat cel ce se dorește viitorul ginere al lui Barack Obama.

"Dacă voi primi un răspuns favorabil, nu voi apela la clișee, nu vom desface sticle de șampanie. Îmi voi surprinde mireasa cu mursik, un soi de lapte acrit, tradițional, și îi voi arăta că este regina vieții mele, împletindu-i o coroană din sinendet, o plantă sacră poporului meu.
Îi voi cere mâna pe vârful unui deal, în apropierea unui teren ce-i aparține tatălui meu, un loc în care conducătorii și luptătorii sunt încoronați. Vom avea o viață simplă, o voi învăța să mulgă oi, să găteasă ugali și să prepare lapte acru, așa cum o face oricare altă femeie din tribul meu", visează cu ochii deschiși îndrăgostitul kenyan.


Alte stiri din Reportaj

Ultima oră