Lapierre propune bicicleta din carbon la un preţ bun

01 Iul 2015
Lapierre propune bicicleta din carbon la un preţ bun
Lapierre este un brand de traditie in lumea ciclismului. De-a lungul timpului a furnizat biciclete din carbon pentru echipe ca FDJ si a contribuit la victoriile acestei echipei in Turul Frantei sau Il Giro. Lapierre s-a dezvoltat si in zona de MTB, reusind sa aduca pe piata biciclete de talie mondiala.

Lapierre Sensium 200CP este o bicicleta ce se adreseaza celor care prefera cursele de andoranta, indiferent de suprafata pe care ruleaza. Cadrul este din fibra de carbon si a fost conceput pentru confort, dar fara a sacrifica performanta. Ghidonul vine de la Ritchey Comp, iar saua apartine celor de la Selle Italia X1. Nu sunt mari branduri, nu sunt cele mai scumpe de pe piata. Sunt din gama celor decente si ofera destul de mult pentru o bicicleta. Aceasta bicicleta se comercializeaza la un pret bun pentru piata de biciclete din carbon. 

Rotile sunt Shimano RS010, cantaresc 1.869 grame, ceea ce inseamna ca nu sunt tocmai usoare. Se invart destul de bine, dar se misca lent si reticent in momentul in care plecati de pe loc. La o viteza ceva mai mare au o comportare adecvata. Anvelopele sunt Hutchinson Equinox si au o aderență bună. Schimbatorul cu 11 viteze este Shimano 105 si ajuta foarte mult la deplasare. Franele sunt precise si puternice. Pozitia in care se pedaleaza permite biciclistului nu doar sa se deplaseze rapid, ci si sa admire perisajul.

Alte stiri din Sport

Ultima oră