SCANDALOS. "O să pierd în fața acestei ȚIGĂNCI ÎMPUȚITE!". Irina Begu, INSULTATĂ la Charleston (VIDEO)

05 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
SCANDALOS.

În setul trei al meciului, la scorul de 5-5, Garcia, în vârstă de 22 de ani, ar fi insultat-o pe Irina în limba franceză spunând: "Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir"/“olhem só, vou conseguir perder contra esta cigana de m*rda” (n.r. "Uite, o să pierd în fața acestei țigănci împuțite!"), scrie site-ul portughez bolamarela.pt.

Fanii tenisului au taxat imediat presupusul gest al Carolinei Garcia, comentând incidentul și criticând-o pe franțuzoaică pe "Tennis Forum", dar și pe site-urile de socializare.

Mai mult, paginile de Facebook și Twitter ale jucătoarei din Hexagon au fost luate cu asalt de români, care i-au cerut explicații pentru gestul incalificabil.

"Ar trebui să-ți fie rușine. Suntem români, nu țigani. Sper să fii suspendată. Francezii sunt rasiști", a comentat Pop Mihail pe pagina de socializare a Carolinei.

"Cum poți jigni în acest fel un alt competitor? Nu ar trebui să faci parte din lumea tenisului profesionist. Rușine!", a scris un alt internaut.

Nicio înregistrare video a momentului menționat nu a putut fi identificată pentru a proba cele scrise de media și de rețelele de socializare.

Citiți și:

Begu/Garcia -"țigancă împuțită". De ce tace franțuzoaica? Am înjurat-o degeaba?

_________________________________

Gestul Carolinei seamănă cu cel comis de Nick Kyrgios vara trecută, în timpul unui meci contra lui Stanislas Wawrinka. Kyrgios l-a jignit pe Wawrinka în meciul din turul doi al turneului de la Montreal (Canada), pe care elveţianul l-a abandonat la scorul de 7-6 (8), 3-6, 0-4.

"Kokkinakis a «...» pe prietena ta. Îmi pare rău să-ţi spun asta", a zis Kyrgios în timpul meciului cu Wawrinka. Australianul a rostit aceste fraze încet între două puncte, dar camerele de luat vederi au surprins momentul.

Wawrinka a divorţat anul trecut şi are acum o relaţie cu jucătoarea croată Donna Vekici, fosta prietenă a jucătorului australian Thanasis Kokkinakis.

În urma acestui incident, ATP l-a amendat în primă fază cu 10.000 de dolari pe Kyrgios, iar apoi l-a suspendat 28 de zile şi i-a aplicat o amendă suplimentară de 25.000 de dolari.

 

Citiți și:

Ce li se pregătește BUGETARILOR. Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de premierul Cioloș

Șocant! Adolescent român, înjunghiat în centrul orașului Karlsruhe

Scrisoarea unui medic nutriționist: Secretul tinereții fără bătrânețe nu sta in mâncare. Nu poti scapa de cancer devenind vegetarian

Elevă româncă, după nouă luni în Germania: „Nu mă mai întorc acasă”

EXPERIMENT 4D ȘOCANT! Chinezii fac coadă la crematoriu ca să fie arși de vii (VIDEO)

Elefant.ro

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră