Rănit la Bruxelles, supraviețuitor și al atentatelor de la Boston și Paris

23 Mar 2016 | scris de Cristi Semeghin
Rănit la Bruxelles, supraviețuitor și al atentatelor de la Boston și Paris

Mason Wells, un tânăr american în vârstă de 19 ani, este un misionar mormon care bate lumea în lung și în lat, încercând s-o aducă pe calea credinței sale.

În momentul producerii atentatului terorist de la Bruxelles, Marton se afla în aeroportul Zaventem, conducând un confrate de-al său. În urma uneia dintre exploziile detonate de jihadiști, Marton a suferit arsuri de gradul al doilea și al treilea pe față și pe mâini și o ruptură a tendonului lui Ahile.

Ceea ce este ciudat este faptul că, la fel ca și în scenariul filmului despre care pomeneam la începutul acestui articol, într-o totală voință a destinului, nu este pentru prima dată când Mason se află în locul producerii unui atac terorist, fiind martor și la cele din Boston și Paris.
După astfel de experiențe, se poate spune că prezența lui Mason Wells poate fi interpretată de unii, drept un semnal al iminenței producerii unui eveniment cu urmări tragice.

"Este, din nefericire, cel de-al treilea atac terorist pe care îl trăiește fiul nostru. Trăim într-o lume periculoasă, în care nu găsim numai dovezi de bunătate și iubire în jurul nostru", a declarat tatăl băiatului pentru ABC News.

În urmă cu trei ani, Mason și-a însoțit mama care participa la Maratonului de la Boston, când s-a produs atacul terorist, bomba detonată de doi teroriști ceceni a provocat moartea a trei persoane și numeroși răniți. S-a aflat la doar o suta de metri de locul exploziei...

În noiembrie 2015, tânărul mormon se afla la Paris, e adevărat, nu în zona în care s-a produs seria de atacuri teroriste abătute asupra capitalei franceze.

Părinții săi cred că aceste experiențe l-au ajutat pe Mason să-și mențină calmul și să-și păstreze chiar și simțul umorului, în acele momente dificile, în care se afla la pământ, sângerând.

"Mason ne-a asigurat tot timpul că este în siguranță și că are grijă de el. L-am sfătuit, înainte să plece, că trebuie să fie foarte atent atunci când călătorește, la persoanele din preajmă, la ceea ce se petrece în jurul său", a declarat mama sa jurnaliștilor.

Părinții lui Mason speră ca în ciuda tuturor piedicilor, Mason să se recupereze rapid și să-și poată urma visul, acela de a studia la Academia Navală a SUA.
"După tot ceea prin ce a trecut, felul în care se va pune pe picioare va fi un adevărat test de caracter. Nu cred că este un blestem asupra sa, ci o adevărată binecuvântare de la Dumnezeu", a mai declarat tatăl său.

Citeşte şi:

TESTAMENTUL lăsat de Ibrahim el-Bakraoui, înainte de a se detona pe aeroportul din Bruxelles

Care este următoarea ŢINTĂ a ISIS? Ce a descoperit la Bruxelles serviciul secret MI5

Planurile ISIS, descoperite de hackerii Anonymous. Care sunt țintele vizate de teroriști

Alte stiri din Externe

Ultima oră