"Excesul de mortalitate după campania de vaccinare împotriva Covid-19 trebuie să fie discutat fără tabuuri", cer cercetatorii germani

28 Dec 2023
"Excesul de mortalitate după campania de vaccinare împotriva Covid-19 trebuie să fie discutat fără tabuuri", cer cercetatorii germani

"Spikeopatia și excesul de mortalitate: o suspiciune sinistră" este titlul textului publicat în Cicero în care profesorul german P. Cullen a răspuns la întrebarea jurnalistilor de la BerlinerZeitung, dacă are cineva idee de ce "aproximativ 100.000 de oameni au murit în Germania în 2021-2022 în plus față de cât se aștepta".

Prof. dr. med. Paul Cullen este specialist în medicină de laborator și biolog molecular. Conduce un laborator medical în Münster și predă la universitatea de acolo.

Mai multe vaccinuri Covid, explică cercetatorii, conțin ARNm modificat, un model pentru o parte a virusului SARS-COV-2. Acest model transformă nu numai zona de injectare (așa cum s-a susținut oficial de mult timp), ci, potențial, întregul corp în locul de producție al așa-numitei „proteine ​​cu vârf” timp de zile, săptămâni, chiar luni. Sistemul imunitar reacționează la această proteină dăunătoare. Producția artificială de proteine ​​​​"spike" poate declanșa consecințe nedorite la persoanele vaccinate cu ARNm.

De ce nu există o discuție serioasă?
ARNm modificat a fost schimbat în comparație cu ARNm format natural, astfel încât să rămână intact mult mai mult timp. De asemenea, este ambalat în nanoparticule lipidice, care se auto-aprind și depășesc toate barierele membranare. Potrivit lui Cullen daunele pe care le pot provoca nanoparticulele lipidice și proteina cu vârf variază de la slăbirea sistemului imunitar la tulburări neurologice și inhibarea apărării împotriva cancerului până la cheaguri de sânge periculoase.

Au existat și alte știri îngrijorătoare de luni de zile: FOCUS și WELT discută probleme precum profilurile efectelor secundare care variază în funcție de lotul de producție și impuritățile ADN potențial cancerigene din preparatele ARNm.

Auzim din Noua Zeelandă că Jacinda Ardern, pe atunci prim-ministru care era un pasionat de Zero-Covid, a acordat scutiri de vaccinare pentru 11.005 funcționari publici în schimbul unei promisiuni de tăcere. Ce ar putea determina un șef de guvern să facă un pas atât de neobișnuit?

Excesul de mortalitate în Germania va începe abia în 2021 odată cu campania de vaccinare și va crește pe măsură ce campania se va extinde, la fel ca în numeroase alte țări. A spune că vaccinurile ARNm au salvat o mulțime de vieți este, prin urmare, și având în vedere lipsa de mortalitate în exces în anul primelor variante de virus relativ periculoase - neplauzibil. De ce nu există o discuție serioasă despre această contradicție?

Atitudine pasivă a Institutului Paul Ehrlich
Având în vedere potențialul lor dăunător cunoscut și miliardele de injecții de ARNm în întreaga lume, este inevitabil să concluzionăm că răspunsurile la vaccin explică unele dintre boli și decese. Desigur, numărul lor exact nu a fost încă determinat și trebuie cercetat amănunțit.

Toate institutele dependente de guvernul federal par să privească în altă parte sau refuză să ofere informații. De exemplu, Nordkurier a arătat cum fostul șef RKI Wieler a citit Comitetului Corona din Brandenburg numai ceea ce i-a permis Ministerul Sănătății să spună. 

Postul MDR relatează și despre acțiunile pasive ale Institutului Paul Ehrlich privind contaminarea cu ADN - și că toate cele 20 de laboratoare private și universitare la care MDR a solicitat o analiză de testare nu au răspuns sau au refuzat.

Acest lucru este uimitor și ridică întrebarea dacă teama de rezultatele testelor nedorite din punct de vedere politic ar putea juca un rol aici. Articolul a fost acum șters de MDR cu referire la nerespectarea „criteriilor jurnalistice”; nu s-a dat nicio explicație suplimentară.

Un organism independent al guvernului trebuie să colecteze rezultatele
Avem acum nevoie în sfârșit de o discuție largă, fără tabu, despre amploarea daunelor cauzate de injecțiile de ARNm. Ancheta juridică se poate baza, de exemplu, pe cele 600 de procese împotriva încălcării drepturilor omului cauzate de cerința de vaccinare legată de unități, care, potrivit SWR, au fost înaintate Curții Federale de Justiție.

Persoanele vaccinate trebuie să poată testa gratuit dacă proteinele în vârf din corpul lor provin din vaccinare sau din infecție naturală. Un organism neguvernamental trebuie să colecteze și să publice rezultatele. Orice altceva ar fi o mușamalizare și ar arăta că nu se poate avea încredere în munca autorităților importante, nici măcar în probleme de viață și de moarte.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră